«Instants de Festa Major» de José Antonio Sancho

La Casa Municipal de Cultura de La Unió de Teià inaugura el proper dijous 7 de novembre a les 19h l’exposició «Instants de Festa Major» de José Antonio Sancho.

El novembre de 2018, el fotògraf José Antonio Sancho va anar a tots els actes de la Festa Major de Teià amb la seva càmera amb l’objectiu de fer memòria i mostrar la seva visió de la Festa Major. La mostra està dividida en set espais: Els espais 1 i 2 formen una instal·lació a manera de caseta de fira i gira al voltant del foc, amb referències a un imaginari de diables, bèsties, festa i sacrifici. En contraposició, tenim l’espai 3 associat a la litúrgia, la consagració i al consol de les ànimes, en el qual les benediccions i els cants corals envolten l’atmosfera juntament amb l’encens i el repicar de campanes, en un intent d’espantar els mals esperits. Els espais del 4 al 7 llisquen entre el dia i la nit, en interiors i exteriors, amb la presència de gegants, danses, jocs, espectacles, aliments, disfresses, atraccions, activitats artístiques i gent, molta gent de totes les edats que, al cap i a la fi, són els que donen vida a la Festa.

Data: Del 7 al 24 de novembre de 2019
Lloc: La Casa Municipal de Cultura de La Unió, Passeig de la Riera 116-120, 08329 Teià (mapa)
Preu: Entrada gratuïta