Exposició «Roquetes, mirades d’un barri»

El Centre Ton i Guida inaugura el proper dijous 7 de novembre a les 19:30h l’exposició «Roquetes, mirades d’un barri».

La mostra és el resultat d’un projecte de Pla de Barris, de 12 sessions en què la fotògrafa Aïnhoa Valle ha acompanyat a un grup de veïns i veïnes del barri de Roquetes en un viatge pel llenguatge i les diferents narratives fotogràfiques. D’una manera col·laborativa, s’ha generat una mirada molt subjectiva de l’univers del barri, afectat sobretot per la seva particular orografia.

L’exposició recull els treballs de Nuria Orbaneja, Manel Villalba, Xavier Lerma, María Josep Cánovas, Natalie Pérez, José María Medina, Ángel Ibáñez, Pilar Escamilla, Jordi Campillo, Inocencio Alonso i Juanjo Martos.

Data: Del 7 al 30 de novembre de 2019
Lloc: Centre Ton i Guida, C/ Romaní 6, 08042 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta