«3/8» de David del Campo

El Centre Cívic Golferichs inaugura el proper dijous 6 de juny a les 19h l’exposició «3/8» del David del Campo. El mateix dia de la inauguració es presentarà a la Sala d’actes de la Casa Golferichs la publicació homònima.

El 3 d’agost de 2014, ISIS va perpetrar l’últim dels 74 genocidis que el poble yazidí, una minoria ètnica preislàmica, ha sofert al llarg de la seva història. «3/8» ens parla dels elements que conformen la vida diària en els camps de refugiats yazidis del Kurdistan turc: la memòria del genocidi, la reivindicació de la seva identitat i la incertesa del futur que els espera.

L’exposició ens presenta dos espais habitats: un físic, limitat als 12 m² que ocupen les seves tendes de campanya, i l’altre virtual on, a través de Facebook, recorden la tragèdia que van viure, comparteixen les seves notícies o simplement es feliciten en els seus aniversaris.

Data: Del 6 de juny al 26 de juliol de 2019
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta