«Le Rien» de Jean Letellier

Mecànic inaugura el proper dijous 6 de juny a les 19:30h l’exposició «Le Rien» de Jean Letellier.

«Le Rien» és un diari fotogràfic que abarca aquesta última dècada dedicat a la recerca persistent de les empremtes més íntimes del que va ser, el «no-res». En els seus subjectes, Letellier segueix les pistes d’una quotidianitat insignificant i anodina que resta abandonada al nostre abast, com un vestigi silenciós de records que perduren amb el pas del temps.

Potser «Le Rien» no sigui res més que el somni latent d’un amant de la llum. Les fotografies mostrades aquí són càpsules del temps detingudes, revelades bruscament pels rajos d’una llum que les fa tangibles, reals, pesades. En el moment en què l’escena recordi quelcom profundament enterrat a l’interior de l’espectador, és llavors quan el fotògraf haurà arribat al seu objectiu.

Data: Del 6 de juny al 3 d’agost de 2019
Lloc: Mecànic, C/ Verntallat 30, 08024 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament