Documental «Joan Fontcuberta: El que queda de la fotografia»

Avui dimecres 22 de maig a les 20h s’estrena en sessió única als Cinemes Girona el llargmetratge documental «Joan Fontcuberta: El que queda de la fotografia». L’acte comptarà amb la presència de Joan Fontcuberta, i dels directors del documental, Carles Prats i Roger Grasas.

En els darrers vint anys el canvi tecnològic ha transformat radicalment el món de la fotografia. I, en conseqüència, l’ofici de fotògraf. Al cim de la seva popularitat, Joan Fontcuberta ha hagut d’evolucionar discursos i estratègies per interpretar un món en transformació. I revisar l’entramat creatiu que ell mateix havia dissenyat en els anys 80. Estem a l’era de la Postfotografia i de l’adveniment de l’homo photographicus.

Durant gairebé dos anys l’equip del documental ha acompanyat Joan Fontcuberta a les més diverses activitats: del laboratori a inaugurar una exposició, de la construcció d’un fake fins a desvetllar-lo, d’un viatge a una trobada amb periodistes, de treballar a l’estudi fins un lliurament de premis. I també ha conegut l’entorn familiar: quatre generacions de Fontcuberta amb el testimoni dels quals podem apropar-nos a una de les personalitats més caleidoscòpiques de l’art contemporani.

Data: Dimecres 22 de maig de 2019
Horari: A les 20h
Lloc: Cinemes Girona, C/ Girona 175, 080 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament