El festival Lumínic comença a caminar

Del 21 de març al 28 d’abril Sant Cugat acollirà la primera edició del festival de fotografia Lumínic.

Lumínic es presenta com una experiència visual única, irrompent a la ciutat per estudiar el fet fotogràfic des de noves perspectives i inundant els espais públics. Durant cinc setmanes, es desplegarà una programació completa dedicada a la fotografia d’autor i que compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones generant una vivència innovadora. Vehiculat en un nou fil conductor cada any, pretén ser un punt de referència per la fotografia contemporània i una experiència transformadora per als visitants. El festival es planteja com un esdeveniment inclusiu i participatiu. Un espai de coneixement i divulgació fotogràfica, on els visitants podran gaudir d’autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals.

Aquest any el festival pren com a fil conductor temàtic el lema «Identitat i territori», que explora l’auto representació, la representació de l’altre i del context, la interrelació que s’estableix amb el territori i els diferents apropaments cap aquest, sigui com a subjecte actiu o bé darrere la càmera.

La primera edició de Lumínic comptarà amb exposicions de Jordi Bernadó, Manel Esclusa, Israel Ariño i Clara Gassull, Maria Espeus, Ainhoa Valle, Inzajeano Latif, Neus Solà, RUIDO Photo, Antoni Bernad, Miriam Garcia i alumnes de la Facultat de Belles Arts.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook del festival o us feu seguidors del seu Twitter si voleu estar al tant de totes les novetats d’aquest esdeveniment.