El festival Lumínic comença a caminar

Del 21 de març al 28 d’abril Sant Cugat acollirà la primera edició del festival de fotografia Lumínic.

Lumínic es presenta com una experiència visual única, irrompent a la ciutat per estudiar el fet fotogràfic des de noves perspectives i inundant els espais públics. Durant cinc setmanes, es desplegarà una programació completa dedicada a la fotografia d’autor i que compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones generant una vivència innovadora. Vehiculat en un nou fil conductor cada any, pretén ser un punt de referència per la fotografia contemporània i una experiència transformadora per als visitants. El festival es planteja com un esdeveniment inclusiu i participatiu. Un espai de coneixement i divulgació fotogràfica, on els visitants podran gaudir d’autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals.

Aquest any el festival pren com a fil conductor temàtic el lema «Identitat i territori», que explora l’auto representació, la representació de l’altre i del context, la interrelació que s’estableix amb el territori i els diferents apropaments cap aquest, sigui com a subjecte actiu o bé darrere la càmera.

La primera edició de Lumínic comptarà amb exposicions de Jordi Bernadó, Manel Esclusa, Israel Ariño i Clara Gassull, Maria Espeus, Ainhoa Valle, Inzajeano Latif, Neus Solà, RUIDO Photo, Antoni Bernad, Miriam Garcia i alumnes de la Facultat de Belles Arts.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook del festival o us feu seguidors del seu Twitter si voleu estar al tant de totes les novetats d’aquest esdeveniment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *