«La màgia de la plaça de Sant Felip Neri» de Sergi Bernal

El Centre Cívic Pati Llimona inaugura el proper dijous 4 de octubre a les 19h l’exposició «La màgia de la plaça de Sant Felip Neri» de Sergi Bernal, coordinada per l’Arxiu Fotogràfic del Barri Gòtic, amb el suport de la Taula de la memòria de Ciutat Vella.

Aquest projecte vol mostrar el patiment de la Barcelona bombardejada vista amb ulls de nen, però a la vegada i prenent forma de díptic el dia a dia d’una plaça plena de vida infantil. La Plaça, que conté un mur de mort que ara és utilitzada pels nens de l’escola per fer els seus jocs quotidians. La vida s’imposa a la mort i al dolor però és de justícia recuperar la memòria dels nostres morts, veïnes i veïns de la ciutat, nenes i nens orfes que fugien de la guerra i que estaven refugiats a l’església.

Data: Del 4 al 31 d’octubre de 2018
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta