«Melothesia» de Ricardo Guixà

El Centre Cívic Golferichs inaugura el proper dimarts 9 d’octubre a les 19 h l’exposició «Melothesia» de Ricardo Guixà.

Mitjançant l’aplicació de descàrregues elèctriques directament sobre el material fotosensible, Ricardo Guixà dona forma a un dibuix fractal de llum, fent visible l’invisible. Melothesia és un terme barroc amb el qual es definia la relació per afinitat de tot allò que conforma l’univers. Una metàfora del funcionament de la realitat en les diferents escales, des del macrocosmos fins al microcosmos, i d’allò que ho sustenta i cohesiona, font primigènia de la vida.

Data: Del 9 d’octubre al 3 de novembre de 2018
Lloc: Centre Cívic Golferichs, Gran Via 491, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *