Convocatòria “4a Beca Joan Cabanas- Alibau”

L’Associació Fotografica de Sant Cugat del Vallès QgatFoto amb la col·laboració de La Fundació Cabanas/Casa Museu-Cal Gerrer i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, convoca la «4a Beca Joan Cabanas-Alibau de Fotografia» amb l’objectiu de promoure la creatividad artística i la recerca de noves formes d’expressió en fotografia.

La beca comporta l’exposició del projecte guanyador a la seu de la Fundació Cabanas.

La beca homenatja Joan Cabanas-Alibau (1907-1952), primer fotògraf professional de Sant Cugat testimoni de la vida social de la població durant la primera meitat del segle XX.

Els dossiers es presentaran, personalment o per correu postal, fins al dia 9 de novembre de 2018, inclòs, a la seu de l’Associació Fotogràfica de Sant Cugat del Vallés – QgatFoto (Casa de Cultura, Carrer Castellví núm. 8, 08173 Sant Cugat del Vallès – mapa)

Bases

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *