Presentació del llibre «La fotografia «creativa» a Catalunya, 1973-1982»

El proper dimecres 19 de setembre a les 19h tindrà lloc a La Virreina Centre de la Imatge la presentació del catàleg de l’exposició «La fotografia «creativa» a Catalunya, 1973-1982», que actualment es pot veure a La Virreina. L’acte comptarà amb la participació de Cristina Zelich, comissària de la mostra, i altres fotògrafs participants a l’exposició.

L’exposició presenta el sorgiment d’una generació de fotògrafs que van reivindicar el reconeixement de la fotografia «creativa» o d’autor com un art autònom dins del sistema institucional i artístic dels anys setanta i principis dels vuitanta. La mostra abraça des de l’obertura de Spectrum, la primera galeria especialitzada en fotografia de l’Estat espanyol, que es va inaugurar a Barcelona el 1973, fins a la celebració de la Primavera Fotogràfica el 1982.

Data: Dimecres 19 de setembre de 2018
Horari: A les 19 h
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge, La Rambla 99, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *