«Ser de La Cala» de Gerard Boyer

Mecànic inaugura el proper dimecres 12 de setembre a les 19:30h l’exposició «Ser de La Cala» de Gerard Boyer.

«Ser de La Cala» és una història tant local com universal. És la infància d’una generació. És l’intent de retenir els records que s’encapsulen dins de cada carret, i la confusió que genera el límit entre record, percepció i l’ideal. Gerard Boyer aconsegueix engegar una màquina del temps directa a l’interior de cada un de nosaltres. Remou quelcom indescriptible a través del passat i del present, com les mans del pescador que tremola quan un peix ha picat l’ham, com quan s’acabava l’estiu i no sabíem encaixar la tornada a l’escola. És per això, que «Ser de La Cala» és una història sense fi: l’evolució dels nostres paisatges anirà sempre lligada a l’evolució de les nostres vides.

Mecànic presenta una instal·lació que intenta captar l’essència que amaga Ser de La Cala, i que pretén despertar les memòries més íntimes dels primers estius a la vora del mar. Peces d’autoria pròpia i les imatges apropiades que conformen el llibre «Ser de La Cala», publicat per Fuego Books, elements del paisatge transportats directament de La Cala a Mecànic i una peça audiovisual, amb la cançò “A la vida” de Maria Arnal i Marcel Bagés, ens guien per aquesta ruta del temps.

Data: Del 12 de setembre al 25 d’octubre de 2018
Lloc: Mecànic, C/ Verntallat 30, 08024 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament