Photogenic Festival 2017

Del 29 de setembre al 8 d’octubre se celebrarà a diferents espais de Gràcia i Ciutat Vella la tercera edició de Photogenic Festival, un esdeveniment que aposta per la fotografia emergent de caràcter multidisciplinar.

Photogenic Festival pretén crear un ambient propici perquè es generin intercanvis, relacions, es trenquin barreres i es doni un apropament entre professionals, aficionats i la ciutadania en general. Així mateix, aquest projecte vol posar de manifest que la cultura no només es troba als grans centres d’arts ni és només un reclam turístic, és un dret de tots i per a tots.

En aquesta tercera edició s’exposaran 40 projectes fotogràfics de diversos gèneres en comerços, locals i espais culturals. Com a col·laboració extraordinària del festival, les escoles de fotografia Grisart, IEFC i Elisava exposaran conjuntament dins la seu dels Lluïsos de Gràcia.

Una altra de les activitats principals del festival són els workshops. Aquests tallers estaran guiats per professionals de la fotografia, com Katherin Wermke, Fernando Prats, Jordi Calafell, Ivan Ferreres i Ibai Acevedo. Per altra banda, el festival comptarà amb grans professionals de la fotografia com Joana Hurtado, Ouka Leele, Maria Espeus, Biel Capllonch, Javier Corso i Guillem Trius, per impartir diferents conferències.

Si voleu estar al dia de totes les novetats que vagin sorgint entorn d’aquest festival us recomanem que us feu fans de la seva pàgina a Facebook.