«On s’atura el temps» d’Esther Aguilera Suárez

El Centre Cívic Tomasa Cuevas – Les Corts acull del 3 al 30 d’octubre l’exposició «On s’atura el temps» d’Esther Aguilera Suárez.

«On s’atura el temps» és una mostra de fotografies d’espais oblidats i abandonats. Imatges que pretenen plasmar, no només el present sinó també, els sentiments passats de les persones que els varen habitar.

Descobrim, explorem i fotografiem llocs abandonats, tot traslladant-nos la sensació que produeix el lloc tal i com és ara, la majoria de cops buit, apagat i inert, però també evocant a la reflexió de com deuria ser en el passat, probablement ple de vida, de llum, de gent, de bullici. Aquestes fotografies són petites càpsules del temps. Un viatge al record desconegut, íntim i domèstic.

Data: Del 3 al 30 d’octubre de 2017
Lloc: Centre Cívic Tomasa Cuevas – Les Corts, C/ Dolors Masferrer i Bosch 33-35, 08028 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta