Comparteix la teva visió de la crisi a fotometro.org

Vivim una època de canvis estructurals. El desastre econòmic només és un símptoma de l’esgotament d’una manera de vida, ancorat en valorar l’interès individual enfront al comú. No obstant això, aquesta situació crítica també està sent el brou de cultiu de moviments socials i accions col·lectives ciutadanes que propugnen un canvi de paradigma social, recolzat en la cooperació, la confiança mútua i la participació directa, davant del descrèdit de les institucions polític-econòmiques neoliberals.

fotometro.org

fotometro.org és un projecte de Barcelona Photobloggers per al Circuit 2013 de fotografia documental basat en la plataforma Instagram que convida a tothom a compartir la seva visió de la crisi. Per participar només heu de registrar-vos i, a continuació, pujar a Instagram imatges que girin al voltant de qualsevol de les següents dues perspectives (afegint el hashtag que correspongui):

Les imatges que es vagin pujant es podran veure a la web del projecte i de l’1 de juny al 31 de juliol en pantalles distribuïdes en diferents punts de Barcelona: Espai Mercè Sala de l’estació de metro de Diagonal, Centre Cívic Pati Llimona, Galeria Tagomago, Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Institut Français de Barcelone, Openhouse Project, Galeria Hartmann, Galeria Valid Foto, #espailamaga, Galeria H2O, Casa América Catalunya, Centre Cívic Carmel, GrisArt, IDEP, Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Centre Cívic Golferichs, Centre Cívic Can Basté, Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, Fnac Triangle, Espai Escola d’informàtica, La Virreina Centre de la Imatge, Galeria Àngels Barcelona, Carmelitas Restaurant i CFD Creació de Fotografia Documental.

Si voleu estar al dia de les novetats d’aquest projecte us recomanem que us feu fans de la pàgina de Facebook o seguidors del Twitter del mateix.

Esperem les vostres fotos!

4 comentaris a “Comparteix la teva visió de la crisi a fotometro.org

Els comentaris estan tancats.