Taller d’edició d’imatges per a l’autopublicació a Internet

Els sistemes d’autopublicació a internet s’han fet populars gràcies a la seva senzillesa. Avui en dia per a publicar fotografies a internet no es necessiten coneixements avançats d’informàtica. Amb una connexió a internet i un mínim de coneixements, una persona pot publicar contingut ràpidament sense necessitat d’utilitzar eines complexes.

Dins les activitats programades en el marc del festival PICS, que tindrà lloc al centre cívic Pati Llimona la propera setmana, destaquem el taller que impartirà el nostre company Marcelo Aurelio el proper divendres 30 d’abril a les 18 h per a conèixer les eines bàsiques del processador d’imatges per a la publicació de fotografies en diferents plataformes digitals: web, galeries, blogs, fotoblogs, etc…

El preu del taller és de només 6 €. Aquelles persones que estiguin interessades en participar-hi han d’inscriure’s prèviament a la recepció del centre cívic.

Més informació a:

Centre Cívic Pati Llimona