Presentació del tercer número de PIEL de FOTO

El dilluns 26 d’abril a les 19h tindrà lloc a La Fábrica Barcelona la presentació del tercer número de la revista de fotografia documental PIEL de FOTO. L’acte comptarà amb la presència d’una de les fotògrafes publicades en el número anterior, Cynthia Nudel.

L’edició d’enguany compta amb els treballs següents: «Check Point» de Biel Calderón, «Nómadas» de Guillem López Sánchez, «No grande azul» de José Romay, «Fan fora la Rosa» de Ramón Cabrera i, finalment, «Olvidados» de Christian Bórquez.

En aquesta ocasió, aquest número no es podrà trobar en els punts de distribució habituals en format paper. Degut a la manca de finançament, només ha estat possible garantir la sortida del número en format digital. Podeu veure’l aquí. Els responsables de la revista esperen que aquesta situació sigui transitòria i segueixen treballant i esforçant-se per poder oferir l’edició trimestral en paper.

Data: Dilluns 26 d’abril de 2010
Horari: A les 19:30h
Lugar: La Fábrica Barcelona, C/ Tapioles 53, 08004 Barcelona‎ (mapa)
Precio: Entrada gratuïta