Acció «L’Arxiu és Mani i Festa»

Després de més de 4 anys, el projecte «L’Àlbum Familiar del Barri» arriba al seu punt final amb l’acció «L’Arxiu és Mani i Festa», una cercavila on les imatges de l’arxiu fotogràfic surten al carrer en una manifestació de fotos que anirà de la Lleialtat Santsenca fins a la seu del Districte de Sants.

Coincidint amb el Firentitats 2022, l’artista visual Albert Gusi i Arqueologia del Punt de Vista han preparat aquesta manifestació festiva que reivindica l’espai públic i que acull els records familiars que configuren una gran història visual i gràfica de Sants. Un Sants que ha estat i és un poble de manifestacions, de reivindicacions, de lluita, de revolta, de sortir al carrer, d’organitzar-se…

A «L’Arxiu és Mani i Festa», una selecció de les fotografies de l’arxiu de l’Àlbum Familiar que mostren episodis casolans, es converteixen en banderes que onegen pels carrers del barri portades pels seus protagonistes, les veïnes i els veïns que han cedit les imatges. I tot, amb l’acompanyament musical de la Always Drinking Marching Band.

Data: Dissabte 28 de maig de 2022
Horari: A les 12h
Lloc: La Lleialtat Santsenca, C/ Olzinelles 31, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta