Exposició «Mirades darrere de la càmera»

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya inaugura el proper 12 de maig a les 19 h l’exposició col·lectiva «Mirades darrere de la càmera».

La mostra recull les obres de Flor, Guillem, Pol, Álex, Pancho, Víctor, Carles i Vicente, joves amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) que, a través de la fotografia, comuniquen i expressen els seus punts de vista sobre la realitat, les relacions humanes i el seu món interior.

Les fotografies sorgeixen dels tallers setmanals de fotografia organitzats per la Fundació Friends. A les diferents sessions se’ls ofereixen recursos i coneixements perquè, a través dels mòbils, adquireixin tècniques fotogràfiques i principis de composició visual per ser aplicats a les diferents sortides de pràctiques.

Data: Del 12 de maig al 12 de juny de 2022
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta