«P.I. N’Hole» de Manel O. Company

En el marc del festival NYS, del 14 de maig al 5 de juny es podrà veure la instal·lació «P.I. N’Hole» de Manel O. Company a la zona verda del carrer Electricitat a la localitat de Castellbisbal.

L’autor ens mostra una mirada fotogràfica sobre els polígons industrials que sorprèn, tant pel resultat com pel seu procés. Al llarg de diversos mesos ha col·locat càmeres artesanals camuflades en els entorns de fàbriques i dels polígons de Castellbisbal. Objectes que passaven desapercebuts per als vianants i que en realitat documentaven el que allí passava. Càmeres estenopeiques en forma de llaunes, canonades d’aigua o altres objectes industrials similars. Càmeres que durant setmanes han registrat el pas del Sol i que han acumulat capes d’informació sobre un mateix suport, el paper fotosensible.

Data: Del 14 de maig al 5 de juny de 2022
Lloc: Zona verda del C/ Electricitat, 08755 Castellbisbal (mapa)
Preu: Entrada gratuïta