Documental «L’art de l’antídot»

El proper dimecres 23 de març a les 19h tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles la projecció del documental «L’art de l’antídot» d’Aina Palomer Sitjà i un posterior col·loqui amb Agus Prats i David Viñuales.

L’Agus Prats comença a recuperar la mobilitat, després de rebre un fort cop al cap. El primer que fa és demanar una càmera i a poc a poc, l’art es transforma en el seu antídot. A través de la fotografia aprèn a mostrar el seu jo més desconegut i a gestionar el trauma que li ha suposat quedar-se en cadira de rodes. Una forma d’autocura que ens porta a plantejar-nos com les imatges poden ser un reflex d’un mateix i ens ajuden a connectar amb la nostra memòria i identitat.

Data: Dimecres 23 de març de 2022
Horari: A les 19h
Lloc: Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles, C/ Comte d’Urgell 145, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta