«Estem acabats, vençuts.» de Agus Prats

L’espai Olivart Art Gallery inaugura el proper dijous 25 de novembre a les 19h l’exposició «Estem acabats, vençuts.» d’Agus Prats.

Agus Prats ens explica el seu procés creatiu, la seva experiència: Aquest 2021 he recuperat després de molts anys, el passejar regularment pel bosc. Automàticament, em vaig veure contagiat per una enigmàtica impressió, sentint-me aclaparat per tota aquesta força intensa que la naturalesa revelava. I per alguna raó, mentre realitzava aquests passejos, van començar a ressonar en la meva ment passatges del llibre «La guerra dels mons» de H. G. Wells. Sensacions trobades entre la lectura i el paisatge que van convergir en fotografies.

"El que m’inquietava era l’absurd incongruent entre aquesta serenor i la mort ràpida que voletejava prop de mi."

L’exposició es pot gaudir fins al 5 de gener del 2022.

Data: Del 25 de novembre de 2021 al 5 de gener de 2022
LlocOlivart Art Gallery, C/ Banys Vells 6, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta