Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Lumínic Festival 2020 – Barcelona Photobloggers

Lumínic Festival 2020

Del 26 de març al 10 de maig Sant Cugat acollirà una nova edició del festival de fotografia Lumínic. Un total de 20 mostres fotogràfiques i una desena d’activitats entre xerrades, tallers, taules rodones i visites guiades inundaran la ciutat del Vallès per transformar-la en un punt de trobada per als enamorats de la fotografia contemporània així com un espai de coneixement i divulgació fotogràfica.

Entre els projectes i artistes que conformen el cartell d’enguany trobem a Roger Ballen, Xavier Miserachs, Roger Grasas, Xavi Bou, Bego Antón, Dani García Sarabia, Alex Llovet, Inzajeano Latif, Xavier Millan, Vanessa Miralles, Hanna Jarzabek, Mònica Roselló i Jordi Guillumet, David Querol i Manel Úbeda.

Enguany les exposicions que es presentaran en el marc del Lumínic giren al voltant del concepte de «Multivers», un terme de física quàntica per definir el conjunt de molts universos existents. De vegades, els diferents universos del multivers reben el nom d’universos paral·lels. El desenvolupament de la física quàntica i la cerca d’una teoria unificada (teoria quàntica de la gravetat), junt amb el desenvolupament de la teoria de cordes, han fet entreveure la possibilitat de l’existència de múltiples dimensions i diversos universos.

El multivers comprèn tot allò que existeix físicament: la totalitat de l’espai i el temps, totes les formes de matèria, energia i quantitat de moviment i les lleis físiques i constants que les governin.

A partir d’aquesta definició, Lumínic ha establert la base argumental de la segona edició del festival, basada en la creació de realitats paral·leles a partir de la fotografia, treballant temes com les diferents capes de la realitat, la concepció de l’espai-temps, la generació de realitats alternatives i la imatge latent, entre d’altres.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook del festival o us feu seguidors del seu Twitter si voleu estar al tant de totes les novetats d’aquest esdeveniment.

ACTUALITZACIÓ: Davant la situació epidemiològica derivada del coronavirus, la segona edició del festival LUMÍNIC, que havia de començar aquest dijous 26 de març, es posposa i espera poder celebrar-se al llarg del mes de maig. Les dates exactes es donaran a conèixer quan es tingui més informació de l’evolució de la pandèmia a Catalunya.