Exposició «Llibertats perdudes»

La galeria Valid Foto inaugura el proper dijous 27 de febrer a les 19:30h l’exposició col·lectiva «Llibertats perdudes».

Una trentena de fotògrafs i prop de 60 representants de la societat civil uneixen les seves mirades en una obra conjunta en benefici de l’ONG Open Arms. La mostra pretén cridar l’atenció sobre la vulneració i el retrocés de drets fonamentals.

Fotògrafs de reconegut prestigi i noves promeses han cedit imatges per a aquesta causa solidària. Són mirades de solidaritat, denúncia, esperança, tendresa o voluntat de justícia expressades en diferents estils i procedències. Hi col·laboren, amb les seves reflexions i comentaris destacats representants de la societat civil. Manuscrits d’una seixantena de persones vinculades al món de les arts, les ciències, la judicatura, el periodisme, el sindicalisme, l’empresa, la política, l’activisme, la solidaritat o l’ensenyament. Són textos de denúncia, expressions de desig o d’esperança, de vegades irònics, de vegades més literaris o poètics. Acompanya cada imatge un comentari manuscrit. Una obra única on la paraula i la imatge s’uneixen i donen forma a un discurs propi.

La mostra recull els treballs de Samuel Aranda, Estefania Bedmar, Anna Bosch, Jordi Borràs, Albert Bertran, Julio Carbó, José Colón, Javier Corso, Pilar Cortés, Paola De Grenet, Whitney Godoy, Laura Guerrero, Joan Guerrero, Ana Jimenez, Pedro Justicia, Kim Manresa, Francesc Melcion, Lieya Ortega, Roberto Palomo, Elisenda Pons, Mai Saki, Txema Salvans, Carme Secanella, Vicenç Semper, Tino Soriano, Domènec Umbert, Maika Valencia, Ernesto Valverde i Roser Vilallonga.

Data: Del 27 de febrer al 6 de març de 2020
Lloc: Galeria Valid Foto, C/ Buenaventura Muñoz 6, 08018 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *