Exposició «William Klein. Manifest»

La sala d’exposicions de La Pedrera acollirà del 6 de març a l’1 de novembre l’exposició «William Klein. Manifest».

William Klein és un dels referents de la fotografia contemporània. A finals dels anys cinquanta va revolucionar la història de la fotografia i va posar les bases d’una estètica moderna que segueix sent actual. Pioner de la fotografia de carrer, Klein va utilitzar la càmera sense sotmetre’s a cap norma, amb la qual cosa va contribuir a desmuntar les convencions, els usos i les maneres establertes fins aleshores en la fotografia.

L’exposició presenta més de dues-centes obres i documents que despleguen totes les facetes creatives d’aquest artista nord-americà —tant la fotogràfica, com la pictòrica, la gràfica i la cinematogràfica—, i vol reafirmar l’obra visionària de William Klein com una de les més destacades del segle xx i alhora posar en relleu la seva visió clara i ferotge de la societat moderna.

Data: Del 6 de març a l’1 de novembre de 2020
Lloc: La Pedrera, C/ Provença 261-265, 08008 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament