“Pinzellades de l’Instant” de Victor Bigas

La galeria fotogràfica il mondo inaugura el proper divendres 7 de febrer a les 19h l’exposició “Pinzellades de l’Instant” de Victor Bigas.

La petita col·lecció de fotografies exposades és la plasmació de les escapades en solitari de l’autor per diversos indrets de Catalunya, Cerdanya francesa i Principat d´Andorra. Bigas ha fet centenars de fotografies a pobles, valls, muntanyes, riberes i prats amb l’objectiu a punt per intentar captar aquell moment únic que ens ofereix la natura.

El propi fotògraf reconeix que “he buscat la llum de matinada, la sortida i posta de sol, els espais rurals amagats, els carrers, els poms, els marcs, les xarxes rovellades m’han acompanyat durant mesos a la recerca d’aquella fotografia única. He retratat amb passió velles finestres o portes mig obertes, pedres que hi ha als camins, estanys, rierols i tolls d’aigua. He gaudit jugant amb els reflexos de aigües tranquil·les, la profunditat i la foscor dels boscos en les meves sortides de camp”.

En la mostra hi ha una trentena de fotografies que transmeten la seva mirada especial. Darrera les fotografies de Víctor Bigas hi ha moltes hores amb l’objectiu. Abans de sentir l’emoció del clic, ell destaca que “cal impregnar-se del ambient, de l’entorn i deixar-se seduir per la llum i les formes abans de fer la fotografia.”

Data: Del 8 de febrer al 26 de març de 2020
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta