«L’Ombra del núvol» de Gerard Boyer

La galeria Alalimón inaugura el proper dijous 30 de gener a les 19:30h l’exposició «L’Ombra del núvol» de Gerard Boyer.

Es tracta d’una vintena de fotografies que recullen el treball, dels darrers dos anys de l’autor, en els boscos que hi han propers a la indústria petroquímica de Tarragona i els seus voltants; invitant a explorar els llocs de la perifèria urbana amb una natura constantment transitada, i que lluita per tornar a tenir presència, per ocupar de nou el seu lloc, i per tornar a reivindicar el mur verd.

«L’Ombra del núvol» és una col·lecció que representa petites descobertes en el que ja hem vist i conegut. Aquestes fotografies evoquen allò que esdevé estrany i amagat de llocs comuns ja visitats i apresos, provocant una sensació de neguit tot i la poètica de la imatge. Ens converteixen en exploradors d’allò que ja s’ha visitat, buscant allò desconegut, a la recerca de nous tresors. «L’Ombra del núvol» és un passeig innocent per un paisatge familiar i quotidià, que es converteix en un viatge improvisat.

Data: Del 30 de gener al 29 de febrer de 2020
Lloc: Alalimón, C/ Mèxic 15, 08004 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *