Exposició «Josep Busoms i la seva llum»

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya inaugura el proper dilluns 21 d’octubre a les 19h l’exposició «Josep Busoms i la seva llum», una retrospectiva de l’obra del fotògraf sabadellenc Josep Busoms Domènech, autor de mirada tant concreta com oberta, tant clàssica com avantguardista, tan poètica com documental. Un autor que va registrar la seva època lligada a la seva experiència vital com a la realitat social que el va envoltar.

L’exposició, que integra unes vuitantena de fotografies realitzades entre els anys 60 i finals dels 80, es divideix per àrees temàtiques. Després d’una introducció composta per les seves obres més representatives, segueixen altres apartats formats per fotografies de caire abstracte, de paisatge, reportatge, personatges i esport. I com a apartats especials, s’inclouen els treballs monogràfics «Carretera N-150», sobre el tram Terrassa-Barcelona, i el reportatge «Somriures trencats», publicat al llibre del mateix títol escrit per Mercedes Carbó.

Data: Del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2019
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *