Exposició «Escoltar la mirada»

La Lleialtat Santsenca inaugura el proper dissabte 12 d’octubre a les 18h l’exposició «Escoltar la mirada».

Comissariada per Susanna Muriel Ortiz, l’exposició mostra una selecció d’imatges familiars, material inèdit, que ha sortit de les capses de sabates, calaixos i àlbums per compartir el relat inscrit en les emulsions fotogràfiques. La gran diversitat del material recull des de retrats de principis del segle XX, imatges familiars de fotògrafs professionals, fins a instantànies d’un gran poder plàstic vinculades amb el territori de Sants. L’excepcionalitat de l’exposició es basa principalment en el peu de les fotografies, històries en primera persona recordades per qui conserva aquestes imatges.

Aquesta és la primera mostra del projecte «Àlbum Familiar del Barri» que inclou alguns dels objectes documentals que acompanyen a les imatges. Un projecte participatiu iniciat l’any 2018 amb l’objectiu de recuperar la memòria visual i els records del barri de Sants.

L’exposició es complementarà amb d’altres activitats com l’emisió en Sants3Ràdio d’algunes gravacions d’aquest projecte durant els mesos de novembre i desembre.

Data: Del 12 d’octubre de 2019 al 12 de gener de 2020
Lloc: La Lleialtat Santsenca, C/ Olzinelles 31, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *