Convocatòria d’exposicions VisualKorner Pati Llimona 2019

Tens un projecte fotogràfic i no trobes un lloc on exposar-lo? El Centre Cívic Pati Llimona ofereix diversos espais expositius per donar a conèixer els treballs dels creadors i creadores que tinguin com a principal mitjà d’expressió la fotografia.

Fins al 31 d’octubre estarà oberta la convocatòria per presentar projectes fotogràfics per a exposar la propera temporada al centre. Podeu fer la sol·licitud per exposar totes aquelles persones, col·lectius, associacions i/o entitats que ho desitgeu. Cal que ompliu la documentació que trobareu a la seva pàgina web, o bé al centre cívic, i lliurar-la en mà juntament amb el projecte, dins de les dates de la convocatòria.

Un jurat seleccionarà els sis projectes (quantitat que podrà variar segons el criteri del jurat) amb millor valoració per entrar a la programació d’exposicions. Dels projectes seleccionats, el projecte expositiu amb millor valoració tindrà, com a premi extra, 1000 € (IVA inclòs) per a fer la impressió del seu treball presentat a la convocatòria, al laboratori VisualKorner, patrocinador d’aquesta convocatòria.

Més informació a:

Centre Cívic Pati Llimona