«Luctus» de Montse Morcate

El Centre Cívic Can Basté inaugura el proper dijous 17 d’octubre a les 20h l’exposició «Luctus» de Montse Morcate.

«Luctus» proposa a través del projecte fotogràfic de creació diverses reflexions entorn a la mort, el dol, la malaltia i la pèrdua. El conjunt de les obres presentades són fruit d’una llarga trajectòria de recerca i creació de l’autora sobre la representació fotogràfica de la mort i el dol, en el qual s’aborden diversos aspectes com la invisibilitat de la pèrdua i les seves múltiples variants, la malaltia terminal, la mort com a procés, el dol col·lectiu o el propi procés de duel, entre altres. D’aquesta manera, «Luctus» pretén donar visibilitat i reflexionar sobre la complexa realitat del dol en la contemporaneïtat mitjançant una proposta multidisciplinària que abordi tant el dol individual com col·lectiu, així com la pèrdua personal i l’anònima.

Data: Del 17 d’octubre al 30 de novembre de 2019
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta