«La capital de l’Est» de Carlota González-Adrio

La galería H2O inaugura el proper dijous 3 d’octubre a les 19h l’exposició «La capital de l’Est» de Carlota González-Adrio.

«La capital de l’Est» reflecteix l’interès de Carlota González-Adrio per capturar la relació de l’ésser humà amb el seu entorn. Retratar aquests individus embardissats en la seva quotidianitat permet a la fotògrafa reconstruir de forma única la imatge d’una ciutat com Tòquio. Decideix explorar la societat a través de detalls i moments únics: se centra en captar el més subtil, entès com allò que a priori passa desapercebut al transeünt desbordat per la velocitat de l’urbs. A través d’aquesta aproximació, Carlota González-Adrio proposa entendre la ciutat del segle XXI com un organisme viu, culturalment ric i d’una gran complexitat social. «Valle Astringente» (2017) y «Datsuzoku» (2017) son un clar exemple de les diferents percepcions d’una mateixa ciutat, mitjançant les quals, la fotògrafa implementa una metodologia on allò general es configura a través de l’observació del que és particular.

Data: Del 3 al 31 d’octubre de 2019
Lloc: Galería H2O, C/ Verdi 152, 08012 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *