«Sex and Revolution in Cuba» de Nuria López Torres

La Biblioteca Sagrada Família inaugura el proper dimecres 2 d’octubre a les 19:30h l’exposició «Sex and Revolution in Cuba» de la fotògrafa Nuria López Torres.

Nuria López TorresDesprés de l’arribada al poder de Raúl Castro, a Cuba s’inicia una sèrie de canvis econòmics i socials. Un d’aquests canvis està relacionat amb les noves polítiques de sensibilització en diversitat sexual i identitat de gènere, i que lidera Mariela Castro (filla de l’actual president) i directora del Centre Nacional d’Educació Sexual de Cuba. Canvis que alguns veuen com una simple estratègia de màrqueting polític en matèria de Drets Humans, després de dècades de polítiques homòfobes per part del govern.

«Sex and Revolution in Cuba» és un retrat íntim de la realitat, vida i quotidianitat de les persones homosexuals a Cuba, de diferents classes socioeconòmiques, a través d’una investigació en profunditat sobre l’impacte real que aquestes polítiques socials han tingut en la comunitat LGTBI.

Data: Del 16 de setembre al 10 d’octubre de 2019
Lloc: Biblioteca Sagrada Família, C/ Provença 480, 08025 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *