Itinerari «Experiència Centelles – Especial Aniversari»

El 19 de juliol de 1936 un cop d’estat interrompia la vida dels ciutadans, que van veure com, a causa d’això, la seva ciutat es convertia en camp de batalla i la seva carn, en objectiu militar legítim.

El proper diumenge 21 de juliol se celebrarà una nova edició de l’itinerari «Experiència Centelles», organitzat per Arqueologia del Punt de Vista. «Experiència Centelles» és un itinerari pels escenaris de les fotografies d’Agustí Centelles fetes durant les primeres hores de la Guerra Civil Espanyola. Per a aquesta ocasió, l’itinerari tindrà un recorregut de quatre hores, en què la fotografia serà la protagonista, i qui guiarà als assistents pels carrers de Barcelona. A més, l’activitat comptarà amb la participació de Sergi Centelles, fill del fotògraf.

L’itinerari començarà a les 10h del matí, a la cantonada del carrer Diputació, amb Roger de Llúria. Els interessats en assistir-hi han d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a info@arqueologiadelpuntdevista.org.

Data: Diumenge 21 de juliol de 2019
Horari: A les 10h
Lloc: Cruïlla C/ Diputació amb C/ Roger de Llúria, 08009 Barcelona (mapa)
Preu: 25€ (Cal inscripció prèvia)