Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Exposició «ExpoSURE 2019» – Barcelona Photobloggers

Exposició «ExpoSURE 2019»

El proper dijous 6 de juny a les 19h EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona inaugura l’exposició col·lectiva «ExpoSURE 2019. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs».

La mostra acull els projectes dels i les estudiants del Postgrau en Fotografia i Disseny editorial d’EINA, que forma part de la Barcelona Design Week, Districte Disseny.

A les parets de la galeria Barra de Ferro les fotografies t’interpel·len, en una exhibició pública i desvergonyida. Al peu, els fotollibres, més púdics, ofereixen una lectura íntima i privada de la mirada dels fotògrafs, dels seus mons interiors. Una conversa de tu a tu entre el lector i el fotògraf-dissenyador. La memòria i la recerca d’identitat individual i col·lectiva prenen força en l’obra del col·lectiu ExpoSURE d’enguany a EINA.

Hi participen: Danny Arcos Tigasi, Raquel Ares Garaboa, Alejandro Cadena Vásconez, Margarita Díaz Ortiz, Mariona Font Marsal, Sofía Gómez Aranda, Martina Jané i Gutiérrez, Maria Victoria Lopez, Júlia Millet Abascal, Mónica Morcego Llonch, Víctor Moreno Eguren, Júlia Ribera Marsal, Alba Sadurni Sala, Marc Villalba Moras.

Data: Del 6 al 21 de juny de 2019
Lloc: Espai cultural EINA Barra de Ferro, Carrer de la Barra de Ferro 2, 08003 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta