«Iceland on black (Landscapes & Backstages)» de Xavier Erruz

El Visor – Espai Fotogràfic inaugura el proper divendres 10 de maig a les 19h l’exposició «Iceland on black (Landscapes & Backstages)» de Xavier Erruz.

La mostra és una mirada caminada i improvisada al paisatge islandès, està dividida en dues parts diferenciades “Landscapes” i “Backstages”, pretén seduir, potenciar el somni que evoca la natura, esforçar-nos a completar amb la nostra imaginació les escenes, de vegades paisatges infinits, immensos. Aquesta petita col•lecció de fotografies recull fonamentalment imatges on el negre és la base sobre la qual descansen les infinites tonalitats de l’illa, blaus, blancs, verds i ocres… tots combinats sobre l’estrat fosc de la lava. Enquadraments sovint tancats, en diferents proporcions, de vegades aïllant el detall, restant amplitud per destacar textures i sensacions.

Data: Del 10 de maig al 7 de juny de 2019
Lloc: El Visor – Espai Fotogràfic, C/ Indústria 68, 08025 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta