Enfocats 2019

Del 9 al 30 de maig el centre cívic Pati Llimona organitza, amb la col·laboració de diversos col·lectius i entitats de la ciutat, una nova edició del Festival Enfocats.

El tema central d’aquesta edició és explicar els relats de les situacions que pateixen les persones migrants durant els seus trajectes i durant les seves estades als països de (pressuposada) acollida, fruit de les polítiques migratòries dels països occidentals i de la discriminació que la nostra mirada i els nostres prejudicis creen.

És per això que hi tindran veu dones vingudes des d’Amèrica del sud, un emigrant del Senegal, venedors ambulants de Barcelona o persones que han aconseguit travessar la frontera sud espanyola, perquè siguin elles qui expliquin, en primera persona, què significa ser vist i tractat com l’altre.