Takuma Nakahira a la Filmoteca de Catalunya

El proper divendres 12 d’abril a les 18:30h es projectaran a la Filmoteca de Catalunya dos documentals complementaris al llibre «La il·lusió documental» del crític, assagista i fotògraf japonès Takuma Nakahira, editat per Ca l’Isidret Edicions. La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Aleix Plademunt, Juan Diego Valera i Roger Guaus, de Ca l’Isidret Edicions.

Primer es projectarà «Kiwamete yoi fukei (Extremely Good Landscapes)», un retrat de la vida quotidiana de Takuma Nakahira realitzat amb tota la bellesa i sensibilitat de Takashi Homma. I, a continuació, «The Man Who Became A Camera: Photographer Takuma Nakahira», on l’autor del documental Masashi Kohara acompanya a Takuma Nakahira durant un període de tres anys i mostra alguns dels viatges que va fer a Okinawa.

Data: Divendres 12 d’abril de 2019
Horari: A les 18:30h
Lloc: Filmoteca de Catalunya, Plaça Salvador Seguí 1–9, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Pagament