«Fotografies modificades genèticament» de Sylvain Granjon

El proper dimecres 10 d’abril a les 19h obre les portes un nou espai dedicat a la fotografia a Barcelona. Es tracta de Bonedbooks, un espai impulsat pel galerista Vicenç Boned que girarà principalment entorn als fotollibres.

L’exposició inaugural d’aquest nou espai és del fotògraf Sylvain Granjon i porta per títol «Fotografies modificades genèticament». Com el Dr. Frankenstein, Granjon crea éssers artificials a partir d’un acoblament, no de cadàvers, sinó de fotos anònimes, abandonades pels seus amos o els seus descendents. L’autor manipula les imatges per donar-les un nou nivell de significat: i en cert sentit, les seves obres forcen la percepció de l’espectador per desafiar la forma comuna de percebre no només el món exterior, sinó també la nostra dimensió interior.

Data: Del 10 d’abril al 10 de maig de 2019
Lloc: Bonedbooks, C/ Francisco Giner 15, Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta