Exposició «Cicatriu»

L’espai Mercè Sala de l’estació de metro Diagonal inaugura el proper dimarts 5 de març a les 19:30h l’exposició «Cicatriu».

Aquesta mostra, impulsada per la Fundació Setba i Photogenic Festival, s’exposa a l’Espai Mercè Sala per primera vegada, per sensibilitzar i visibilitzar la xacra que representa la violència contra les dones.

“Cicatriu” és una exposició fotogràfica que s’emmarca en el projecte De l’ombra a la llum, de la Fundació Setba i Photogenic Festival. La fotoperiodista Sandra Balsells apadrina aquesta exposició, que vol ser una denúncia i, alhora, un crit d’esperança.

Balsells ha fet un seguiment de la vida de la Bibi, una d’aquestes dones amb “una cicatriu de per vida”, com diu ella mateixa. I també Alena Blanch, Aureti, Màgika i Mona González, quatre de les participants del taller de fotografia i paraula que organitza la Fundació Setba, han realitzat instantànies sobre el seu dia a dia.

Data: Del 5 al 31 de març de 2019
Lloc: Espai Mercè Sala de l’estació de Diagonal (Vestíbul de connexió de les línies 3 i 5)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *