Exposició «Línia de fuga»

“Línia de Fuga” és un projecte d’Oak Stories, Fundació Setba i l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’una exposició fotogràfica, a l’aire lliure, que estarà vigent des del 5 al 25 de març a la plaça Reial. El projecte fotogràfic relaciona i contextualitza persones migrants, refugiades i demandants d’asil a Barcelona. I ho fa narrant la història de 10 d’aquests nouvinguts que viuen a la nostra ciutat.

Cada dia hi ha més i més persones que marxen del seu país d’origen a conseqüència de guerres i conflictes, de situacions de violència generalitzada o violacions sistemàtiques dels drets humans. Segons dades aportades per l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), vivim actualment el major èxode mai registrat en la història de la humanitat: el 30 de juny de 2017, gairebé 70 milions de persones havien abandonat obligatòriament les seves llars. Les previsions apunten que aquesta xifra no deixarà d’augmentar.

Data: Del 5 al 25 de març de 2019
Lloc: Plaça Reial, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *