«GOMESI, la dona ugandesa com a motor de la societat» d’Helena Buira i Edu Gisbert

El Centre Cívic Pati Llimona inaugura el proper dijous 7 de març a les 19.30 h l’exposició «GOMESI, la dona ugandesa com a motor de la societat» d’Helena Buira i Edu Gisbert.

Les dones són font de vitalitat a tot Àfrica i malgrat aquesta realitat, la condició de submissió, inferioritat i vulnerabilitat, limiten enormement les seves oportunitats.

A Uganda, només una minoria de dones són plenament conscients del que poden representar els petits canvis que fan en una societat on des de petites se les educa en la inferioritat envers l’home. És aquesta minoria qui pren consciencia del seu paper com a pilar de la societat, treballant en l’empoderament de la dona com a eina per canviar el seu propi futur i el dels seus fills.

GOMESI, vol donar visibilitat a aquestes dones de la Uganda rural, un exemple de coratge, iniciativa i lluita. El seu grau de compromís, esforç i capacitat de treball les converteix en el suport de la família i en el veritable motor de la societat.

Data: Del 7 de març al 10 d’abril de 2019
Lloc: Centre Cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, 08002 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta