Exposició «About Abbott»

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya inaugura el proper dijous 21 de febrer a les 19h l’exposició col·lectiva «About Abbott».

La mostra està composta per les fotografies realitzades per l’alumnat de l’IEFC, de la Goldsmiths, University of London, de la University of East Anglia i de la Kingston University; que va ser convocat a fer una interpretació, adaptació o deconstrucció de la fotografia de Berenice Abbott titulada «Vista aérea de Nueva York de noche», realitzada el 20 de març de 1936.

De les 108 fotografies rebudes, l’IEFC ha fet una selecció de 41 imatges que formen l’exposició i que donen resposta a la següent pregunta: ¿Què pot oferir en l’actualitat la mirada d’una fotògrafa com Berenice Abbott? La resta d’imatges no exposades es projecten a través d’un monitor instal·lat a la sala.

L’exposició reuneix els treballs d’Adrià Romero Simón, Adrià Velasco Márquez, Alisa Sibirskaya, Ana García Rodríguez, Anna Munujos Borralleras, Astrid Zweynert, Barbara Tramontano, Carlos Baglietto, Chao Qi, David Aguinaga Andrés, Di Zhao, Diana Cruz, Federica Mungo, Francesc Pascual i Torrens, Glen Hodson, Jacqueline Ennis-Cole, Janett Rázuri, Jared Krauss, Javier De Benito, Jiayi Jiang, Joan Josep Baldelvira Llambrich, Juan Lozano Barrero, Júlia Bröll, Marc Roca, Marina Cardona, Marta Rodríguez Muntané, Melina Rivero, Mia Irmgard Klit, Mireia Carrasco Deulofeu, Pere Elias Villa, Qi Xu, Ramses Silva, Romina Ficca, Serafín González, Sol Polo Lorite, Tom Lisboa, Xiangyu Long, Xiaolin Hu, Yasmin Zadeh, Zhenwei Jiang, i Zhixia Yang.

Data: Del 21 de febrer al 31 de març de 2019
Lloc: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, C/ Comte Urgell 187, 08036 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *