FineArt Igualada 2019

Del 22 de febrer al 17 de març tindrà lloc una nova edició del festival FineArt Igualada, un esdeveniment consolidat com a referent en el món de la imatge, apropant la fotografia i tot allò que l’envolta tant al públic en general, com als aficionats i, per suposat, als professionals de la fotografia. I ho fa, en diferents espais expositius municipals i d’altres d’efímers que recuperen espais patrimonials de la ciutat, per emmarcar les diferents propostes visuals, en més de vint sales d’exposicions distribuïdes per la ciutat d’Igualada.

FineArt 2019 comptarà amb exposicions dels fotògrafs Alba Jovani, Anna Batalla, Carles Canals i Àlex Montfort, Carlos Ponce, Carme Ollé, Dani Salvà, Daniel Casanovas, Eder Sánchez, Enric Mestres, Ferran Freixa, Ferran Giménez, Francesc Bailón, Francesc Sangenís, Gabi Guiard, Guillermo de Angelis, Hanna Jarzabek, Ignasi Marroyo, Iñaki Relanzón, Iris G-Méras, Jim Doukas, Johams Leguisamo, Jordi Borràs, Jordi Guillumet i Mònica Roselló, Josep M. Garí, Kati Riquelme, Katy Gómez, Luis Vázquez Álvarez, Manel Gausa, Margarita Fresco, Marta Guitart, Miguel Ángel Domínguez, Miguel David, Mireia Alises, Paula Costantino i Pep Gol.

Per la seva banda, les escoles de disseny i fotografia continuen apostant per FineArt. Es mostraran els treballs dels alumnes de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), de l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (Elisava), de Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, de Grisart, de El Observatorio, de l’Escola Groc, de Tecnocampus, de l’Escola d’Arts i Oficis Gaspar Camps d’Igualada i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

Us recomanem que us feu fans de la pàgina a Facebook del festival o us feu seguidors del seu Twitter si voleu estar al tant de totes les novetats d’aquest esdeveniment.