«Happy Hour» de Marc Llach

L’Espai Putxet acull fins a l’1 de març l’exposició «Happy Hour» de Marc Llach.

«Happy Hour» capta i mostra l’ànima incerta i desdibuixada d’algunes de les zones més turístiques de la costa catalana durant l’època de baixa afluència d’estrangers.

A l’estiu, aquests espais d’oci solen ser testimonis d’una activitat frenètica, però durant l’hivern cauen en una certa letargia que els condemna a un oblit social i urbanístic, un oblit que durarà uns mesos i que desapareixerà quan de nou arribi la calor. I així, any rere any.

És evident que aquesta esquizofrènia acaba produint una petjada notòria al territori, una petjada impregnada d’un neguit existencial que prové tant del que representa conceptualment com de la immutabilitat inquietant que manifesta durant aquest període concret.

Data: Del 8 de febrer a l’1 de març de 2019
Lloc: Espai Putxet, C/ Marmellà 13, 08023 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta