Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php:800) in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 265
Exposició “Setze barris, mil ciutats” – Barcelona Photobloggers

Exposició “Setze barris, mil ciutats”

L’antic edifici del Borsí acull del 16 de febrer al 31 de març l’exposició col·lectiva “Setze barris, mil ciutats: Fotografies per a altres relats de Barcelona”.

Les portes de l’edifici històric del Borsí, al Gòtic, s’obren durant unes setmanes per presentar aquesta exposició fotogràfica impulsada pel Pla de barris en col·laboració amb l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

La mostra recull mirades de diferents fotògrafs dels setze barris de Barcelona on el Pla de barris desplega diferents actuacions en educació, drets socials, equipaments i espais públics i activitat econòmica. La mostra respon a la necessitat de trencar la imatge perifèrica dels barris més vulnerables i desconeguts de la ciutat.

Mitjançant les imatges, els deu fotògrafs proposen als visitants diferents reflexions a partir de les imatges i del treball que han portat a terme amb els diferents col·lectius dels barris.

L’exposició estarà oberta en els horaris següents: dijous i divendres, de 16.00 a 20.00 h, i dissabtes i diumenges, de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h.

Data: Del 16 de febrer al 31 de març de 2019
Lloc: El Borsí, C/ Avinyó 23, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta