3a Biennal de Fotografia d’Autor de Sant Cugat del Vallès

L’Associació Fotogràfica de Sant Cugat del Vallès – Qgat Foto organitza del 22 de novembre de 2018 al 3 de març de 2019 la 3a edició Biennal de Fotografia d’autor. Enguany comptem amb 6 espais expositius que acollen a 12 propostes expositives d’autors Catalans.

Es podrà visitar l’obra dels fotògrafs: Anna Jornet, Bernat Millet, Carles Cabanas, Enric Curto, Helen Turnbull, Jordi Camí, Llorenç Pié, Manel Simón, Manel Úbeda, Miquel Abat, Nagore Giménez i Òscar Bayona.

El 22 de novembre a les 19h tindrà lloc a la Casa de Cultura la inauguració oficial de la Biennal. Posteriorment a les 19:30 a la Casa Museu de Cal Gerrer, coincidint amb la inauguració de l’exposició del fotògraf Manel Úbeda, es lliurarà el premi de la 4a Beca Joan Cabanas-Alibau.

També es vol remarcar l’activitat taller «Fes un Click» destinada a fer d’aquesta edició una Biennal inclusiva.

Consulteu les dates i espais en aquests dos enllaços: qgatfoto i FB Qgat-Foto

Fecha: 22 de novembre de 2018
Lugar: Casa de Cultura, Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès,  (mapa)
Precio: Entrada gratuita