«Color cubà» de Joaquim Seguí

La galeria fotogràfica il mondo inaugura el proper divendres 9 de novembre a les 19:30 h l’exposició «Color cubà» de Joaquim Seguí.

Aquesta mostra es va crear amb profund afecte i admiració per un lloc i la seva gent, alimentat pels vincles històrics i la memòria col·lectiva d’aquells emigrants a la recerca de fortuna a Cuba. Mirades d’anada i tornada. Una atracció per un poble mestís “de l’esperit a la pell” que va evocar Guillén com a “color cubano”.

Llum, vida, calor, parsimònia, ritme, cadència, paciència, esperança, sabors, olors que evoquen la vida a la illa. Imatges escollides per a l’exposició que ens aproximen al sincretisme religiós cubà amb un fort component dels cultes a les divinitats africanes.

Data: Del 10 de novembre de 2018 al 12 de gener de 2019
Lloc: Galeria fotogràfica il mondo, C/ Calàbria 178, 08015 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta