Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/barcelonaphotobloggers/barcelonaphotobloggers.org/wp-content/plugins/polyglot/polyglot.php on line 800
Convocatòria 15è Fòrum Fotogràfic Can Basté – Barcelona Photobloggers

Convocatòria 15è Fòrum Fotogràfic Can Basté

Del 27 de novembre a l’1 de desembre se celebrarà al centre cívic Can Basté una nova edició del Fòrum Fotogràfic Can Basté, la biennal fotogràfica del districte de Nou Barris.

Durant cinc dies el centre cívic transformarà totes les seves sales en espais expositius i convidarà al visitant a explorar i conèixer nous projectes fotogràfics, els seus autors/es i col·lectius, convertint-se en un punt de trobada del món fotogràfic nacional. Incloent des de la fotografia analògica, passant pel fotoperiodisme fins la fotografia d’autor.

Les activitats previstes inclouen xerrades, presentacions de llibres, projeccions i altres activitats relacionades amb la fotografia amb les que el Fòrum espera superar els centenars de visitants de les darreres edicions.

El Fòrum atorga en l’edició d’aquest any dues beques de 2.000 € cadascuna per a la producció de projectes expositius fotogràfics. Un cop feta una selecció entre els treballs presentats, els creadors hauran de defensar les seves propostes durant els dies del Fòrum davant d’un jurat d’experts format per Bego Antón, Javier Tles y Roberto Villalón. Aquests projectes seran exposats de manera individual a la Sala Cava.

Més informació a:

Fòrum Fotogràfic Can Basté