“Twentysix Abandoned Catalan Gasoline Stations” de Xavier Aragonès

En el marc del programa OFF del festival de fotografia analògica Revela-T, el Centre Cívic Can Basté inaugura el proper dijous 26 d’abril a les 20 h la exposició “Twentysix Abandoned Catalan Gasoline Stations” de Xavier Aragonès.

Entre l’abril del 2011 i el gener del 2017, Aragonès es va dedicar a localitzar, visitar i fotografiar de forma obsessiva totes les benzineres abandonades que va poder trobar a la xarxa de carreteres de Catalunya, amb la intenció de fer el seu remake particular del clàssic llibre d’Ed Ruscha “Twentysix Gasoline Stations”.

Data: Del 26 d’abril al 9 de juny de 2018
Lloc: Centre Cívic Can Basté, Passeig Fabra i Puig 274, 08031 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *